Jabra introduceert twee nieuwe wireless oortjes


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Jabra

Jabra introduceert twee nieuwe premium modellen om hun Elite reeks true wireless oortelefoons uit te breiden. De Elite 8 Active wordt gepresenteerd als ’s werelds sterkste oortelefoon en de Elite 10 is Jabra’s meest geavanceerde model voor werk en dagelijks gebruik, met duidelijke oproepen, de hele dag comfort en een meeslepende Dolby Atmos-ervaring via Dolby Head Tracking.

De Elite 8 Active biedt ongekende duurzaamheid en pasvorm, waarbij de oortelefoons militaire standaardtests doorstaan en volledig waterdicht (IP68) zijn, zelfs in 1,5 meter diep water. Ze bieden Dolby Audio en adaptieve hybride actieve ruisonderdrukking. De Elite 10 biedt Dolby Atmos-ervaring met Dolby Head Tracking, waardoor een natuurlijk geluid ontstaat bij beweging. Ze hebben geavanceerde actieve ruisonderdrukking, ComfortFit-technologie en een batterijduur van 6 uur (27 uur met de case).

Calum MacDougall van Jabra benadrukte het comfort en de prestaties van Elite 10, terwijl Javier Foncillas van Dolby Laboratories de synergie tussen Jabra’s Elite reeks en Dolby’s innovaties prees.

De Elite 8 Active kost $199 en komt in augustus uit in verschillende kleuren. De Elite 10, verkrijgbaar vanaf september, kost $249 en wordt geleverd in verschillende kleuren.Bronnen: Jabra

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?