Jabra kondigt vernieuwde Jabra Elite 4 in-ears aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Jabra

Jabra introduceert de nieuwste toevoeging aan de Elite-serie, de Elite 4. De nieuwe Elite 4 oordopjes zijn een stap vooruit ten opzichte van de voorganger, de Jabra Elite 3, en zijn ideaal voor de moderne gebruiker. Met één druk op de knop kunnen gebruikers ontsnappen aan een drukke dag en zich onderdompelen in media, of contact leggen met vrienden of familie.

De Elite 4 biedt comfort, optimaal geluid en gemak voor een betaalbare prijs. Voor gebruikers die verbinding willen maken met twee apparaten tegelijkertijd, is de Jabra Elite 4 uitgerust met Bluetooth Multipoint, zodat de oordopjes onmiddellijk zonder problemen overschakelen tussen apparaten. De Fast Pair en Swift Pair functies zorgen voor een eenvoudige eerste verbinding met een mobiel apparaat, een laptop of een computer.

De oordopjes beschikken ook over Active Noise Cancellation (ANC), die alle afleidende geluiden filtert. Daarnaast bieden de oordopjes kristalhelder geluid dankzij de 4-microfoon gesprekstechnologie. De 6mm luidsprekers verzekeren gebruikers ervan dat ze geluid luid en duidelijk horen. Voor een luisterervaring op maat is het mogelijk om het geluid aan te passen met behulp van de Jabra muziek equalizer in de intuïtieve Sound+ app.

Met ANC ingeschakeld gaan de Elite 4 oordopjes 5,5 uur non-stop mee op elk apparaat, en tot wel 22 uur met de draadloze oplaadcase (28 uur als ANC uit staat). Ze bieden de hele dag draagcomfort dankzij de comfortabele Deense pasvorm en akoestische techniek. De oordopjes zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die beschikken over een IP55-duurzaamheidsclassificatie tegen stof en water. Ze worden geleverd in vier stijlvolle kleuren: Dark Grey, Navy, Lilac en Light Beige.

Belangrijkste kenmerken en specificaties:
– Probleemloos wisselen tussen gesprekken en apps met Bluetooth Multipoint Fast Pair en Swift Pair zorgen voor een razendsnelle verbinding met laptops en telefoons
– Active Noise Cancellation (ANC) filtert achtergrondgeluid
– Comfortabele pasvorm om de oordopjes de hele dag te dragen 4-microfoon gesprekstechnologie
– Een batterijduur tot 22 uur met ANC aan (28 uur als ANC uit staat)
– Go solo-functie om één oordopje te gebruiken terwijl de andere oplaadt
– Spotify Tap Playback
– Qualcomm aptX audio
– IP55-geclassificeerde regenbestendige bescherming, plus twee jaar garantie

Prijzen en beschikbaarheid
De Jabra Elite 4 is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers voor €99,99.Bronnen: Jabra

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.