Jabra lanceert de Connect 5t in-ears voor thuiswerkers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Jabra

Vandaag introduceert Jabra de Jabra Connect 5t aan als het derde product binnen de Connect-serie. Samen met de Connect 4h, een flexibele headset, en de Jabra Connect 4s, een draagbare speakerphone, vormt de Connect 5t een reeks producten, verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, die gemaakt zijn voor iedereen die flexibele oplossingen zoekt om het werken op afstand gemakkelijker te maken. De Jabra Connect 5t voegt de voordelen van True Wireless oordopjes toe aan de serie en belooft een goede ondersteuning te zijn voor het werken op afstand.

Altijd en overal werken
Op afstand werken zou net zo efficiënt moeten zijn als werken vanuit kantoor, en Jabra’s Connect 5t zorgt daarvoor met zijn Hybrid Active Noise Cancellation en windruisonderdrukking. De oordopjes hebben een combinatie van naar binnen en naar buiten gerichte microfoons, waardoor ruis van binnen en buiten het oor wordt onderdrukt en hybride werkende professionals zich kunnen concentreren op gesprekken zonder afleiding. De 6-mic call-technologie betekent ook hoogwaardige en heldere audio bij oproepen en 6 mm-luidsprekers kunnen uw werkafspeellijst van een rijk geluid voorzien. De oordopjes hebben ook SBC-, AAC- en Qualcomm® aptX™-codecs om het geluid nog verder te verbeteren.

Met de Connect 5t, gebaseerd op de onlangs aangekondigde Elite 5 oordopjes, kun je met zijn Bluetooth Multipoint-functie verbonden blijven met twee apparaten tegelijk, zoals een laptop en een smartphone. Voor Android- of Windows-gebruikers zullen de Google Fast Pair en Microsoft Swift Pair de oordopjes binnen enkele seconden verbinden, waardoor moeiteloos schakelen en manoeuvreren mogelijk is. Met Spotify Tap-weergave is alle muziek die de gebruiker zich maar kan wensen op de tap toegankelijk.

Gebruikers kunnen tot 7 uur de oortjes gebruiken, met een totaal van 28 uur met de meegeleverde Qi-gecertificeerde draadloze oplaadcase en pad. De snellaadfunctie geeft gebruikers een uur stroom in tien minuten – perfect voor de hele dag bellen.

De Jabra Connect-lijn bestaat uit de nieuwe Connect 5t, naast de over-the-head Connect 4h die een andere gesprekservaring biedt dan de pc, en de Connect 4s die u een professionele speakerphone in uw huis geeft voor conferentiegesprekken .

De Jabra Connect 5t is vanaf nu verkrijgbaar met een adviesprijs van €169.99.Bronnen: Jabra

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.