Jabra lanceert nieuwe draadloze headsets voor hybride werknemers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Jabra

Jabra heeft de Evolve-serie uitgebreid met drie nieuwe Evolve2-headsets: de Evolve2 65 Flex, Evolve2 55 en Evolve2 50. Deze headsets zijn ontworpen om flexibel werken nog makkelijker te maken en zijn uitgerust met innovatieve functies om afleidingen te minimaliseren.

De Evolve2 65 Flex is de meest mobiele headset van de drie, met een inklapbare, scharnierende hoofdband en kleinere oorschelpen. De headset wordt geleverd met een zacht etui, zodat hij gemakkelijk kan worden meegenomen en niet beschadigd raakt. De headset biedt uitstekende noise cancelling en beamforming Jabra ClearVoice-microfoons voor open kantooromgevingen, waardoor gebruikers zelfs in lawaaierige omgevingen goed verstaanbaar zijn. De Evolve2 65 Flex heeft een lange batterijduur en kan tot 32 uur muziek afspelen en tot 20 uur gesprekstijd leveren.

De Evolve2 55 en Evolve2 50 zijn een draadloze en bedrade on-ear headsets met geavanceerde active noise cancelling (ANC) technologie. Ze zijn voorzien van een akoestisch ontwerp, 28mm luidsprekers, en een speciaal ontworpen chipset die spraak onderscheidend werkt. De headsets hebben ook twee hoogwaardige noise cancelling microfoons en bieden uitstekende geluidskwaliteit.

Alle headsets zijn uitgerust met een 360° busylight, een lampje dat aangeeft wanneer de gebruiker in gesprek is en niet gestoord wil worden, en zijn gecertificeerd voor toonaangevende virtuele vergaderplatforms zoals Microsoft Teams, Google Meet en Zoom. Bovendien bieden de headsets comfortabele pasvormen, flexibele oorkussens die meebewegen met de gebruiker en zachte schuimkussens voor een dempend effect.

Prijzen en beschikbaarheid
De Jabra Evolve2 65 Flex (€300), Jabra Evolve2 55 (€230) en Jabra Evolve2 50 (€180) zijn verkrijgbaar vanaf april.Bronnen: Jabra

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.