JLab lanceert de Epic Lab Edition oortjes


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van JLab

JLab, kondigt de lancering aan van hun meest geavanceerde product tot nu toe: de Epic Lab Edition-oordopjes. Deze draadloze oordopjes, verkrijgbaar voor £199,99 via JLab en Amazon zijn de eerste met de Knowles Preferred Listening Response Curve, dual drivers, en een hybride ontwerp voor een hoogwaardige luisterervaring.

Het hybride dual-driver ontwerp omvat een dynamische driver voor rijke bas en een Knowles Balanced Armature-driver voor prachtige hoge tonen. Deze oordopjes introduceren de Knowles Curve, een geluidsprofiel ontwikkeld na analyse van 200 Billboard Hot 100-opnames. JLab benadrukt audiokwaliteit, ondanks een hogere prijsklasse, met functies zoals slimme ruisonderdrukking, Hi-Res Audio, ruimtelijk geluid en Bluetooth LE-mogelijkheden.

CEO Win Cramer benadrukt het streven naar uitzonderlijke geluidskwaliteit en waarde. De oordopjes ondersteunen hi-res audio voor Android via LDAC en iOS via AAC. De Knowles Curve, moeilijk te bereiken met enkele drivers, wordt mogelijk gemaakt door de 10 mm driver en Balanced Armature-driver. De aluminium oplaadcassette biedt draadloos opladen, terwijl de JLab App aanpassingen mogelijk maakt, inclusief de Knowles Curve-presets.Bronnen: Jlab

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?