Jonsbo introduceert compacte JonsPlus BO 100 case


Vandaag heeft Jonsbo een nieuwe compacte behuizing onder de JonsPlus-naamgeving geïntroduceerd. Deze JonsPlus BO 100 is geschikt voor Mini-ITX moederborden maar heeft een nog onbekend prijs en beschikbaarheid.

Aan de voorkant heeft de JonsPlus BO 100 een 4mm dik tempered glass paneel met bovenaan de I/O’s. De behuizing is verder van aluminium voorzien en aan de bovenkant is een leren draagband geplaatst om de case makkelijk te verplaatsen. Aan de binnenkant is er plaats voor een Mini-ITX moederbord en een SFX of SFX-L voeding. Daarbij kunnen er nog twee 2.5″ en een 3.5″ drives geplaatst worden.
Voor videokaarten tot 207mm lengte is er ruimte, al moet de dikte dan wel minder dan 48mm betreffen. Eventueel kan er een 120mm radiator voor waterkoeling geplaatst worden, al mag het koelblok voor de CPU maximaal 70mm in diameter betreffen. Verder is er ruimte voor luchtkoelers tot 158.5mm in hoogte. Prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekend gemaakt.Bronnen: Jonsbo

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.