Jonsbo kondigt TB01 test bench aan


Jonsbo kondigt een nieuwe test bench aan: de Jonsbo TB01. Deze test bench ondersteunt moederborden van een groter formaat zoals E-ATX en CEB alsmede de reguliere ATX, Micro-ATX en Mini-ITX standaarden.

De TB01 is 35 cm breed, 44.7 cm diep en 32.3 cm hoog en is gemaakt van staal, welke een dikte heeft van 0.8 tot 1 mm dik. Tevens is er plek om zes 120- of 140 mm ventilatoren te plaatsen. Voor zowel GPU als CPU koeler zijn er geen limieten opgelegd qua afmetingen. Er zijn 7 expansion slots aanwezig, welke noodzakelijk zijn om een E-ATX of CEB moederbord te kunnen plaatsen.


Daarnaast biedt de test bench ruimte voor drie 5.25”, vier 3.5” én twee 2.5” apparaten. De I/O wordt voorzien doormiddel van een USB 3.1 én USB-C aansluiting (gecombineerde 20-pin connector) en een audio-aansluiting. Zowel een ATX PSII als SFX voeding kunnen geplaatst worden.

Wanneer de Jonsbo de TB01 in de schappen legt en hoeveel deze zal kosten is nog niet bekend.Bronnen: Jonsbo

Over Matthijs
Matthijs is een nieuwe kracht binnen het Techtesters team. Hij heeft een voorliefde voor computers en gadgets, en hij studeert Informatica aan de Universiteit van Hasselt.