Jonsbo kondigt TB01 test bench aan


Jonsbo kondigt een nieuwe test bench aan: de Jonsbo TB01. Deze test bench ondersteunt moederborden van een groter formaat zoals E-ATX en CEB alsmede de reguliere ATX, Micro-ATX en Mini-ITX standaarden.

De TB01 is 35 cm breed, 44.7 cm diep en 32.3 cm hoog en is gemaakt van staal, welke een dikte heeft van 0.8 tot 1 mm dik. Tevens is er plek om zes 120- of 140 mm ventilatoren te plaatsen. Voor zowel GPU als CPU koeler zijn er geen limieten opgelegd qua afmetingen. Er zijn 7 expansion slots aanwezig, welke noodzakelijk zijn om een E-ATX of CEB moederbord te kunnen plaatsen.


Daarnaast biedt de test bench ruimte voor drie 5.25”, vier 3.5” én twee 2.5” apparaten. De I/O wordt voorzien doormiddel van een USB 3.1 én USB-C aansluiting (gecombineerde 20-pin connector) en een audio-aansluiting. Zowel een ATX PSII als SFX voeding kunnen geplaatst worden.

Wanneer de Jonsbo de TB01 in de schappen legt en hoeveel deze zal kosten is nog niet bekend.Bronnen: Jonsbo

Over Matthijs
Matthijs is een nieuwe kracht binnen het Techtesters team. Hij heeft een voorliefde voor computers en gadgets, en hij studeert Informatica aan de Universiteit van Hasselt.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments