Kensington lanceert een ergonomische muis


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van

Kensington heeft de Pro Fit Ergo TB450 en TB550 Trackballs gelanceerd, draadloze trackballs bediend met de duim voor kantoor- en thuisgebruikers. De nieuwe modellen, bekroond met de Red Dot Design Award 2023, zijn ontworpen om pols- en onderarmuitlijning te verbeteren en zijn ideaal voor krappe werkruimtes.

Compatibel met zowel Windows als macOS, combineren ze de draadloze muiservaring met de precisie van een geavanceerde trackball. Het ergonomische ontwerp volgt de natuurlijke handvorm en -hoek voor comfort gedurende de dag. De Pro Fit Ergo TB450 biedt vijf programmeerbare knoppen en langdurige batterijduur tot 18 maanden.

De Pro Fit Ergo TB550 heeft zeven programmeerbare knoppen en een 4D-scrollwiel voor intuïtief scrollen. Beide modellen ondersteunen draadloze of Bluetooth-verbinding en bieden aanpassingsmogelijkheden via KensingtonWorks-software. Een ingebouwde ejection-knop maakt eenvoudig reinigen mogelijk.

De trackballs zijn gemaakt van gerecycled ABS om milieuvriendelijkheid te bevorderen. Met deze betaalbare trackballs wil Kensington een naadloze overgang bieden naar de voordelen van trackball-technologie voor gebruikers die gewend zijn aan traditionele muizen.Bronnen:

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?