“Kingston Digital start leveringen DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2-flashdrive”


Sunbury-on-Thames, VK – Augustus 2021 – Kingston Digital Europe Co LLP, een flash-geheugenfiliaal van Kingston Technology Company, Inc., een wereldleider in geheugenproducten en technologische oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het DataTraveler® Max, een high-performance Type-C® USB die gebruikmaakt van de nieuwste USB 3.2 Gen 2-standaard. DataTraveler Max (DT Max) levert recordsnelheden tot 1.000 MB/s lezen en 900 MB/s schrijven en is daarmee een van de snelste USB-drives op de markt en de eerste in zijn soort.

DT Max is ontworpen met het oog op draagbaarheid en gemak. De unieke geribbelde behuizing beschermt de connector wanneer deze niet in gebruik is en is eenvoudig in één beweging te verplaatsen. Breng grote digitale bestanden zoals HD-foto’s, 4K/8K-video’s, muziek en meer naadloos over en sla ze op met topsnelheden en hoge capaciteiten tot 1TB. De toevoeging van een sleutelhangerlus en LED-statusindicator maakt de schijf ideaal voor gebruikers die onderweg opslag nodig hebben.

“DT Max biedt toonaangevende snelheden en compromisloze opslagruimte om consumenten in staat te stellen de huidige contentbehoeften te creëren en bij te houden”, zegt Oscar Escayola Kaloudis, Flash Business Manager, Kingston EMEA. “We leveren ongeëvenaarde prestaties die onze klanten hebben leren kennen en verwachten, en met deze lancering leggen we met trots een nieuwe lat voor USB-C-flashdrives.”

DataTraveler Max is beschikbaar in capaciteiten van 256 GB tot 1 TB en wordt gedekt door een garantie van vijf jaar met gratis technische ondersteuning.Bronnen: Kingston

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments