Kingston FURY lanceert nieuwe speciale editie RGB DDR4


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Kingston

Kingston FURY, de gaming-divisie van Kingston Technology Company, heeft vandaag aangekondigd dat het een nieuw lid van het pakket heeft gelanceerd, Kingston FURY™ Beast DDR4 RGB Special Edition. De witte warmteverspreider met opvallende RGB-verlichting maakt deze modules uniek binnen de Kingston FURY lijn.

Verbeter niet alleen de prestaties van uw systeem, maar houd het ook fris met de bibliotheek met vooraf ingestelde RGB-verlichtingspatronen en effecten; of personaliseer de instellingen om een ​​look te creëren die uw systeem echt uniek maakt met Kingston FURY CTRL1-software. Met de gepatenteerde Infrared Sync Technology™ kunt u erop vertrouwen dat uw op maat gemaakte RGB-effecten op één lijn blijven.

Of het nu gaat om gamen, videobewerking of iets daartussenin, haal het meeste uit uw systeem met Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition. Intel® XMP Certified, biedt geavanceerde, vooraf geoptimaliseerde timings, snelheden en voltages om gemakkelijk te overklokken door een enkele selectie van een van de ingebouwde profielen. Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition is niet alleen klaar voor AMD Ryzen, maar kan ook moeiteloos worden geïntegreerd, waardoor het een probleemloze upgrade is voor elk op Intel of AMD gebaseerd systeem.

Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition is beschikbaar in capaciteiten voor één module van 8GB & 16GB en kitcapaciteiten van 16GB & 32GB. 100% getest op snelheid en ondersteund door een beperkte levenslange garantie.Bronnen: Kingston

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.