Kingston heeft de XS1000 Externe SSD aangekondigd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Kingston

Kingston heeft de XS1000 Externe SSD aangekondigd, een compacte en slanke oplossing voor bestandsback-up. Deze toevoeging aan Kingston’s externe SSD-portfolio, naast de XS2000, biedt draagbaarheid met een gewicht van minder dan 29 gram. De XS1000 heeft indrukwekkende leessnelheden tot 1.050 MB/s en capaciteiten tot 2 TB, waardoor voldoende ruimte ontstaat voor foto’s, video’s en bestanden. Het wordt geleverd met een USB-C 3 naar USB-A kabel en is compatibel met oudere apparaten voor naadloze connectiviteit.

De XS1000 wordt geroemd om zijn slanke en compacte ontwerp, slechts de helft van de grootte van een standaard SSD, waardoor het ideaal is voor onderweg. Het biedt betrouwbare bestandsback-upmogelijkheden, zodat gebruikers belangrijke documenten, herinneringen en mediabestanden altijd kunnen benaderen.

Keith Schimmenti, SSD Business Manager bij Kingston, benadrukte de betaalbare opslagopties die de XS1000 biedt aan klanten op zoek naar gemak, snelheid en betrouwbaarheid. De XS1000 is beschikbaar in 1 TB en 2 TB capaciteiten en wordt geleverd met een beperkte garantie van vijf jaar en gratis technische ondersteuning. Het is compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, macOS, Linux, Chrome OS, Android en iOS/iPadOS.Bronnen: Kingston

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?