Review: Kingston HyperX Cloud II – PINK PONY GIRLY EDITION
Productpagina @ Kingston


Circa drie maanden geleden maakte ik een review van de Kingston HyperX Cloud II waarin ik de headset als ‘de best gebalanceerde all-round headset’ beschreef in zijn prijsklasse, althans in mijn ervaring. Alles klopte aan dit model: geluidskwaliteit, bouwkwaliteit, comfort, en ook de afwerking van de details. Ook gaf ik al aan dat de zwart/rode variant waar de review over ging niet de enige beschikbaar kleurstelling was. Nu komen gaming headsets in de regel in tal van opvallende kleurtjes naar de markt, zelfs wit is geen uitzondering, echter het aantal headsets dat in een wit/roze kleurstelling beschikbaar is is op één hand te tellen. En laten we dan eerlijk wezen: de meeste van die modellen kan je gewoon niet serieus nemen. Eigenlijk is er maar één model wat er uit springt als je gaat zoeken naar een die kleurstelling: de Kingston HyperX Cloud II “Pink” edition, de nieuwe ‘hers’ van mijn dame naast mijn zwart/rode ‘his’, want zo cheesy zijn wij hier in huis.

Net als de eerder geteste Cloud II kost de Cloud II Pink normaliter net geen 100 euro, op moment van schrijven is hij echter al verkrijgbaar voor 74,90. Omdat het technisch exact dezelfde headset is als de zwart/rode uitvoering, en in onze praktijkervaring geen verschillen waar te nemen waren, is een deel van de review echter ongewijzigd. Mocht je reeds bekend zijn met de review van de zwart/rode variant kan je direct naar ‘uitpakken’ springen voor een nieuwe reeks foto’s (ook de foto’s elders in de tekst zijn nieuw), en vervolgens naar de conclusie, die hoofdstukken zijn herschreven, de rest is in tact gebleven.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.