Review: Kingston HyperX Cloud II
Productpagina @ Kingston


De headset van vandaag is een model waar ik een lange tijd naar uit keek, reviewers en gebruikers waren namelijk structureel lovend over de Kingston HyperX Cloud. Mijn eigen ervaring was beperkt tot gebruik op enkele evenementen, maar een flinke dosis achtergrondgeluid is een dramatische factor voor een goede beoordeling.

Voor de nieuwkomers: HyperX is het gaming/performance merk van Kingston, waaronder ze onder andere headsets uitbrengen, maar ook SSD’s, werkgeheugen, en USB sticks. De Cloud II is de 2e iteratie van hun HyperX Cloud headset, en is verkrijgbaar voor ca 100 euro. Naast het zwart/rode model in deze review is deze headset tevens leverbaar in een ‘gunmetal’ uitvoering, en is er een wit met roze model die vermoedelijk vooral de gamende dames aan zou moeten spreken.

250250250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.