Kingston introduceert een hardware-gecodeerde USB


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Kingston Digital

Kingston Digital heeft de Kingston IronKey Keypad 200C geïntroduceerd, een hardware-gecodeerde USB Type-C-schijf voor optimale beveiliging en gebruiksgemak.

De KP200C biedt FIPS 140-3 Level 3 (In afwachting) gecertificeerde militaire beveiliging met een alfanumeriek toetsenblok voor eenvoudige PIN-toegang. XTS-AES 256-bits hardwarematige versleuteling, Brute Force-wachtwoordbeveiliging en BadUSB-bescherming met ondertekende firmware waarborgen dat gegevens veilig zijn.

Het toetsenblok kan zowel voor beheerders als gebruikers een eenvoudig te onthouden PIN instellen. De schijf biedt OS-onafhankelijke bescherming en werkt op USB-C-apparaten zonder adapters.

De IronKey Keypad 200C is verkrijgbaar tot 256 GB en is water- en stofbestendig volgens de IP57-norm. Het biedt wereldwijde en sessie-alleen-lezen modi en werkt op verschillende besturingssystemen. De schijf heeft USB 3.2 Gen 1-connectiviteit met leessnelheden tot 280 MB/s en wordt ondersteund door een 3-jarige garantie.Bronnen: Kingston

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over Puck