Kingston introduceert Enterprise SSD met 3D TLC NAND


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Kingston

Kingston Digital Europe, een onderdeel van Kingston Technology Company, heeft een nieuwe DC600M Enterprise SSD aangekondigd.

De DC600M is een supersnelle opslag met 3D TLC NAND. Dit maakt de SSD ideaal voor servers met hoge dichtheid en andere geavanceerde systemen. Een belangrijke eigenschap van deze SSD is dat deze QoS garandeert. Dit staat voor Quality of Service, wat betekent dat de SSD consistent is in de prestaties en daarmee voldoet aan de afspraken die zijn gemaakt met klanten. Hierdoor is de DC600M perfect voor datacenters en cloud-serviceproviders.

Wat deze SSD extra veilig maakt is dat deze beveiligd is met AES 256-bit encryptie. Dit betekent dat data optimaal beschermd is. Bovendien bevat de SSD hardwarematige power loss protection via power loss capacitors. Dit zorgt ervoor dat er geen data verloren gaat bij een stroomstoring.

De DC600M is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, namelijk 480GB, 960GB, 1920GB, 3840GB en 7680GB. Prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.Bronnen: Kingston

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.