Kingston kondigt nieuwe DDR4 modules aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Kingston

Kingston heeft de nieuwe uitstraling van hun Kingston FURY Renegade DDR4-geheugen aangekondigd. Deze geheugenmodules bieden indrukwekkende snelheden tot 5333 MT/s, waardoor ze ideaal zijn voor veeleisende gebruikers. De zwarte tweekleurige heatspreaders hebben niet alleen een esthetische functie, maar helpen ook bij het reguleren van de temperatuur voor optimale prestaties.

Voor extra flair is er de Kingston FURY Renegade DDR4 RGB-variant met 10 LED’s die dynamische RGB-verlichtingseffecten bieden dankzij de gepatenteerde Infrared Sync Technology van Kingston FURY. Deze geheugenmodules bieden snelheden tot 4600 MT/s en zijn geschikt voor het verbeteren van gaming- en werkprestaties.

Naast de Renegade heeft Kingston FURY ook de Beast DDR4 RGB vernieuwd, met snelheden tot 3733 MT/s en aantrekkelijke RGB-verlichting. Beide lijnen zijn geschikt voor zowel Intel XMP Certified & XMP-Ready profielen als AMD Ryzen-systemen.

De geheugenmodules zijn beschikbaar in verschillende capaciteiten, en er is een Kingston FURY CTRL RGB-tool om de RGB-verlichting aan te passen. Alle modules zijn getest op snelheid, ondersteund door een beperkte levenslange garantie en de betrouwbaarheid van Kingston. De Renegade heeft bedrijfstemperaturen van 0°C tot 70°C, terwijl de Renegade DDR4-geheugenmodules variëren van 0°C tot 85°C. Deze vernieuwde geheugenopties zijn ontworpen om zowel prestatiegerichte als esthetische behoeften van gebruikers te vervullen.Bronnen: Kingston

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?