Kingston lanceert server-grade DDR5 RDIMM-modules


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Kingston

Kingston FURY breidt zijn DDR5-geheugenassortiment uit met de introductie van de Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM, een nieuwe overklokbare server- klasse geheugenmodule ontworpen om te voldoen aan de computereisen van next-gen werkstations en high-end desktops.

Voor platforms die DDR5-geregistreerde DIMM’s gebruiken, bieden Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM’s een hoge bandbreedte. DDR5-geregistreerde DIMM’s zijn voorzien van on-die ECC ingebouwd in de DRAM-geheugencomponent en ondersteunen ECC op moduleniveau, waarmee multi-bitfouten kunnen worden gedetecteerd en gecorrigeerd.

Met Plug ‘N Play op 4800MT/s stellen Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM’s gebruikers in staat automatisch te overklokken zonder zich zorgen te hoeven maken over moeilijke instellingen. Als alternatief kunnen ze kiezen uit een van de Intel XMP 3.0-gecertificeerde en voor het moederbord gekwalificeerde vier- en achtkanaalskits met snelheden tot 6000MT/s met in de fabriek afgestemde timings, snelheden en spanning.

Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM’s zijn verkrijgbaar in capaciteiten van één module tot 32 GB, kits van 4 tot 128 GB en kits van 8 tot 256 GB. Kingston noemt nog geen specifieke prijzen voor de modules.Bronnen: Kingston

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.