Kingston toont HyperX Pulsefire Haste gamingmuis


Recent heeft de gamingtak van Kingston, HyperX, een nieuwe gamingmuis uitgebracht: de Pulsefire Haste. Deze muis heeft met ongeveer 59 gram een laaggewicht honigraat structuur, wat hem goed geschikt maakt voor snelle handelingen waarbij deze ook goede grip biedt. Er wordt gebruik gemaakt van de Pixart PAW3335 optische sensor welke een DPI tot 16.000 zal ondersteunen, met verder een maximale tracking snelheid van 450 IPS en een maximale versnelling van 40g.

Daarnaast bieden de TTC-gold stofdichte micro switches een levensduur tot 60 miljoen clicks, en verder is de onderkant voorzien van 100% PTFE, wat ongewenste wrijving zal voorkomen. Voor meer controle levert HyperX speciale tape mee, waarmee de grip tussen de muis en de hand verbetert kan worden. Met de HyperX Ngenuity software kunnen diverse instellingen aangepast worden, zoals de functies van de knoppen in het bedienen van de ingebouwde RGB-verlichting.

De nieuwe HyperX Pulsefire Haste zal per direct verkrijgbaar komen, en is bij diverse retailers al voor 60 euro verkrijgbaar.Bronnen: HyperX

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.