Kingston toont nieuwe DDR5-modules met witte en zilvere heat spreader


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Kingston

Kingston FURY heeft aangekondigd dat het witte heat spreaders zal toevoegen aan zijn lijn Kingston FURY DDR5-geheugenmodules. Dit biedt meer keuzemogelijkheden voor gebruikers die op zoek zijn naar een systeem dat zich onderscheidt van de rest.

De Kingston FURY Beast DDR5 biedt goede snelheidsverbeteringen door dubbele banken en dubbele burst-lengte, wat zorgt voor een hoger prestatieniveau. De nieuwe low-profile heat spreader ontwerp in wit combineert uitstekende koelfunctionaliteit met witte styling. Gebruikers kunnen kiezen voor een eenvoudige upgrade met Plug N Play op 4800MT/s of deze combineren met de nieuwste moederborden van Intel en AMD met XMP 3.0 of EXPO™ Certified-modules. Met Kingston FURY Beast DDR5 RGB kunnen gebruikers het geheugen nog verder aanpassen met Kingston FURY CTRL, waardoor het mogelijk is om te kiezen uit 18 RGB-verlichtingseffecten die in sync gehouden worden met de Infrared Sync Technology van Kingston. De Kingston FURY Beast DDR5-lijn is verkrijgbaar in capaciteiten van 8GB, 16GB en 32GB per module, evenals kits van 2 tot 64GB, met snelheden tot 6000MT/s.

De Kingston FURY Renegade DDR5 is ontworpen voor systeembouwers en DIY PC-enthousiasten die de prestaties van hun DDR5-platforms willen maximaliseren tot 7200MT’s en het uiterlijk van hun pc willen aanpassen. Gebruikers kunnen profiteren van het overklooppotentieel van DDR5, ongeacht of ze content maken, multitasking uitvoeren of de grenzen van games opzoeken. Met FURY CTRL kunnen gebruikers kiezen uit 18 aanpasbare verlichtingseffecten om de aluminium heat spreaders van de Kingston FURY Renegade DDR5 RGB in wit en zilver te benadrukken. Het geheugen is verkrijgbaar in capaciteiten van 16GB en 32GB per module, evenals Dual Channel kits van 2 met capaciteiten tot 64GB.



Bronnen: Kingston

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.