Kingston vernieuwd de Renegade PCIe 4.0-SSD met een heatsink


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Kingston

Kingston heeft de FURY Renegade SSD met Heatsink aangekondigd. De Kingston FURY Renegade SSD met Heatsink handhaaft snelheid en temperatuur en levert geavanceerde prestaties in hoge capaciteiten met behulp van de nieuwste Gen 4×4-controller.

Door de beschikbare bandbreedte van PCIe 4.0 te maximaliseren, bereiken Kingston FURY Renegade SSD’s snelheden tot 7.300/7.000MB/s lezen/schrijven en tot 1.000.000 IOPS1 om verbazingwekkende consistentie te leveren voor een uitzonderlijke game-ervaring. De schijven zijn geoptimaliseerd om de laadtijden van games en applicaties te verkorten, met gemak te streamen en vast te leggen en uw systeem een ​​algehele boost in reactievermogen te geven. Beschikbaar in hoge capaciteiten tot 4TB, kunnen gebruikers een uitgebreide bibliotheek van hun favoriete games en media opslaan en hebben ze nog steeds ruimte voor de nieuwste titels.

De Kingston FURY Renegade SSD met heatsink komt beschikbaar in capaciteiten van 500GB, 1TB, 2TB en 4TB. Prijzen zijn nog niet bekend.Bronnen: Kingston

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.