Kingston’s FURY DDR5-modules zijn AMD Expo-gecertificeerd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Kingston

Kingston FURY, de gaming-divisie van Kingston, kondigde de toevoeging aan van AMD EXPO™ gecertificeerde DDR5-modules aan de Kingston FURY™ Beast-geheugenlijn. Deze nieuwe modules en kits met overklokspecificaties, altijd gericht op het bieden van de nieuwste opties aan gamers en enthousiastelingen, zijn geoptimaliseerd voor AMD’s aankomende AM5-platform met twee in de fabriek afgestemde profielen, plus één door de gebruiker aanpasbaar profiel.

Gekwalificeerd door ’s werelds toonaangevende moederbordfabrikanten, biedt de Kingston FURY Beast-lijn agressieve snelheden tot 6000MT/s met een gedurfd, onopvallend warmteverspreiderontwerp. Nu met AMD EXtended Profile voor overklokken, kunnen gebruikers erop vertrouwen dat hun geselecteerde Kingston FURY Beast DDR5-modules en -kits precies zijn wat hun AMD AM5-systeem nodig heeft om de prestaties te maximaliseren en tegelijkertijd de stabiliteit te behouden.

AMD EXPO-gecertificeerde Kingston FURY Beast DDR5 en Kingston FURY Beast DDR5 RGB zijn nu verkrijgbaar in enkele modules van 16 GB en kits van 32 GB van 2.Bronnen: Kingston

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.