KontrolFreek kondigt Call Of Duty Modern Warfare 3 thumbsticks aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van KontrolFreek

KontrolFreek, heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met Activision om de lancering van Call of Duty: Modern Warfare III te vieren. Het spel, dat op 10 november wordt gelanceerd, is het vervolg op het recordbrekende Modern Warfare II. In het spel staan Kapitein Price en Task Force 141 tegenover de dreiging van de ultranationalist Vladimir Makarov, die zijn invloed wereldwijd uitbreidt. Om deze samenwerking te markeren, heeft KontrolFreek een reeks prestatie-uitrusting uitgebracht met het logo geïnspireerd op de Konni Group, een Russisch privé-militair bedrijf uit de Call of Duty-franchise.

De prestatie-uitrusting bevat verschillende kleuropties, waaronder rode, zwarte en heldere kleurschema’s voor de KontrolFreek Performance Thumbsticks en KontrolFreek Thumb Grips. Er is ook een speciale verzamelaarseditie met rode en zwarte Thumbsticks die worden geleverd met een aangepaste metalen wapenkist. Deze uitrusting is ontworpen om de gameplay te verbeteren door de precisie, het richten en de beweging van de controller te verbeteren.

De KontrolFreek Performance Thumbsticks zijn specifiek ontworpen voor Call of Duty: Modern Warfare III en bieden een middelhoge linkerstick voor soepelere bewegingen en een hoge rechterstick voor verbeterde precisie bij het richten. De KontrolFreek Thumb Grips zijn universeel en ontworpen voor next-gen consoles met anti-slip materialen voor een betere grip en controle.

De Call of Duty: Modern Warfare III x KontrolFreek-collectie is verkrijgbaar op KontrolFreek.com en bij geselecteerde retailers wereldwijd. Als bonus ontvangen kopers van de limited-edition thumbsticks of thumb grips een speciale Weapon Charm met het Konni Group-logo.

De adviesprijzen variëren en zijn afhankelijk van de editie en de regio. De prestatie-uitrusting is beschikbaar voor verschillende consoleplatforms, waaronder PlayStation en Xbox.Bronnen: KontrolFreek

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?