“Lancering Steam Deck met 2 maanden uitgesteld”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Steam

De lancering van de Steam Deck is met 2 maanden uitgesteld. Onze excuses hiervoor. We deden ons uiterste best om wereldwijde problemen met de distributieketen te omzeilen, maar wegens tekorten aan sommige materialen kunnen bepaalde onderdelen onze fabrieken niet op tijd bereiken. Daarom kunnen we onze oorspronkelijke lanceringsdata niet meer nakomen.

Gebaseerd op onze productieschattingen kunnen we de Steam Deck naar klanten beginnen te verzenden vanaf februari 2022. Dat wordt ook de nieuwe startdatum van de wachtrij voor reserveringen. Alle personen met een reservering behouden hun plaats in de wachtrij, maar de data worden overeenkomstig aangepast. Schattingen van reserveringsdata worden kort na deze aankondiging bijgewerkt.

We excuseren er ons nogmaals voor dat we de originele leveringsdata niet kunnen nakomen. We blijven voortwerken aan het verbeteren van de reserveringsdata op basis van de nieuwe tijdlijn en houden iedereen gaandeweg op de hoogte.

Bezoek deze link om geüpdatete informatie te bekijken over de verwachte beschikbaarheid van je bestelling en voor veelgestelde vragen.Bronnen: Steam

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.