Lenovo lanceert nieuwe Thinkpads


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lenovo

Lenovo heeft vandaag de nieuwste toevoegingen aan zijn ThinkPad mobiele werkstationportfolio onthuld. De nieuwe modellen, ThinkPad P16v, P16s Gen 2 en P14s Gen 4, worden aangedreven door de nieuwste AMD Ryzen PRO 7040 Series Mobile-processors en bieden optionele NVIDIA RTX professionele grafische kaarten, waardoor klanten een ruime keuze aan mobiele werkstation PC-oplossingen krijgen.

Deze ThinkPad P-serie apparaten bieden baanbrekende prestaties, een premium ontwerp en duurzaamheid voor veeleisende workflows, ondersteunen Windows 11 en verschillende Linux-varianten, en maken gebruik van geavanceerde en energiezuinige AMD PRO-processors en Ryzen AI op geselecteerde modellen voor verbeterde AI-gedreven functies.

De nieuwe modellen omvatten de krachtige ThinkPad P16v, ideaal voor makers met grote werklasten en multitaskingbehoeften. Het beschikt over AMD Ryzen 9 PRO 7040 HS Series Mobile-processors, NVIDIA RTX 2000 Ada Generation laptop GPU en een efficiënt thermisch systeem voor koeling. De ThinkPad P14s Gen 4 en P16s Gen 2 zijn ontworpen voor zeer mobiele professionals en studenten, bieden een goede balans tussen prestaties en prijs, met verschillende beeldschermopties, een geïntegreerde AMD Radeon 700M Series GPU en een optionele 5MP-camera.

Lenovo biedt ook uitgebreide diensten, zoals Lenovo’s TruScale Device as a Service (DaaS)-model, garantie-upgrades en -verlengingen, en Lenovo Premier Support Plus om werkstationinvesteringen te ondersteunen en te beschermen. AMD is verheugd om Lenovo de nieuwste Ryzen PRO 7040 Series Mobile-processors met geïntegreerde AI-engine te leveren, waardoor ThinkPad mobiele werkstations de productiviteit verhogen en bijdragen aan de toekomst van werk met Ryzen AI.Bronnen: Lenovo, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?