Lenovo brengt Yoga Slim 7i Pro met OLED uit


Lenovo heeft aangekondigd de Yoga Slim 7i-convertible voortaan ook te voorzien van een optioneel OLED-display. Deze 360-graden draaibare laptop wordt al een tijd verkocht, maar zal binnenkort met geüpgrade hardware verkrijgbaar komen. Waar de huidige generatie nog beschikt over Intel Evo-graphics en 10e generatie Intel Core-processors, zal de nieuwe generatie beschikken over 11e generatie Intel Core-CPU’s en Iris XE-graphics of de GeForce MX450 van NVIDIA.

Ook bij het display welke voorheen enkel als LCD verkrijgbaar was, kan er nu gekozen worden voor een 2880x1800p OLED display met een refreshrate tot 90Hz. Verder is er beschikking over WiFi 6.0 en Bluetooth 5.0, en kan de Yoga Slim 7i Pro voorzien worden van tot 1TB PCIe SSD en 16GB werkgeheugen.

Details over de prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekend gemaakt. Wel is het bekend dat er diverse configuraties verkrijgbaar zullen komen wat betreft werkgeheugen, opslaggeheugen, processor en grafische kaart, maar ook vanafprijzen worden pas later verwacht. Mogelijk zal de vernieuwde Yoga Slim vanaf het tweede kwartaal van dit jaar besteld worden.Bronnen: Lenovo (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.