Lenovo heeft een gaminglaptop aangekondigd met een vloeistofkoeling


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lenovo

Lenovo heeft de Lenovo Legion 9i onthuld, ’s werelds eerste 16-inch gaming-laptop met een geïntegreerd vloeistofkoelsysteem. Deze krachtige laptop is bedoeld voor gamers en creators met zware grafische behoeften en biedt indrukwekkende specificaties, waaronder een 13e generatie Intel Core i9-processor, NVIDIA GeForce RTX 4090 Laptop GPU en tot 64 GB Overclocked DDR5 RAM.

Het hoogtepunt van de Lenovo Legion 9i is het Legion Coldfront vloeistofkoelsysteem, dat de laptop in staat stelt om 230 W TDP te leveren terwijl hij slechts 2,56 kg weegt. Het systeem is ontwikkeld in samenwerking met Cooler Master en houdt de GPU-temperatuur onder controle, zelfs tijdens intense gaming-sessies. De laptop beschikt ook over een AI-getunede triple-fan luchtkoeling en een unieke A-cover gemaakt van gesmede carbon chips.

Het display is een Lenovo PureSight 3.2K Mini-LED-scherm met een verversingssnelheid van 165 Hz en indrukwekkende kleurnauwkeurigheid. De Lenovo LA-2 AI-chip biedt slimme FPS-tracking en synchroniseert RGB-verlichting met on-screen visuals voor een meeslepende ervaring. Een krachtige 99,99Whr batterij en snel opladen maken de laptop ideaal voor onderweg.

Kortom, de Lenovo Legion 9i (16″, 8) biedt krachtige gaming-prestaties met geavanceerde koeling en indrukwekkende displaytechnologie, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor veeleisende gamers en creators.

Naast Windows 11 wordt de laptop geleverd met een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement en Nahimic 3D-audio. Lenovo Vantage-software biedt aanvullende functies en Legion Arena consolideert gamebibliotheken van meerdere platforms. De prijs begint bij €4.499 en wordt verwacht beschikbaar te zijn vanaf oktober 2023.Bronnen: Lenovo

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?