Lenovo introduceert de ThinkCentre M90a Pro gen 4


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lenovo

Lenovo heeft de ThinkCentre M90a Pro Gen 4 onthuld, een nieuwe standaard voor all-in-one (AIO) zakelijke desktopcomputers. Deze krachtige Windows 11-pc biedt een indrukwekkend 27-inch QHD-display en slimme functies voor verbeterde connectiviteit, privacy en gebruiksgemak. De ThinkCentre M90a Pro Gen 4 is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne werkplekken en contentmakers, met snelle prestaties dankzij Intel vPro Enterprise-processors, NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU en tot 64 GB DDR5-geheugen.

De AIO ondersteunt Thunderbolt 4 voor snelle bestandsoverdracht en kan extra 8K- of twee 4K-monitoren ondersteunen, externe GPU’s en opslagstations aansluiten en fungeren als een monitor voor andere apparaten. Het 27-inch QHD-display biedt nauwkeurige weergave en oogbescherming met Eyesafe 2.0 en Flicker Free-certificering.

De ThinkCentre M90a Pro Gen 4 streeft naar verbeterde connectiviteit met Thunderbolt 4 en Thunderbolt 3-poorten, en biedt zelfs connectiviteit met mobiele apparaten via Lenovo ThinkPhone. De AIO is ontworpen met privacy en beveiliging in gedachten, met AI en Human Presence Detection voor inloggen en uitloggen op basis van aanwezigheid, TPM 2.0-chip, ThinkShield-beveiliging en meer.

Het apparaat is getest op duurzaamheid en betrouwbaarheid en wordt geleverd met Lenovo Device Manager voor eenvoudig beheer. Met extra functies zoals een telefoondockingbalk en Conference Call Base biedt de ThinkCentre M90a Pro Gen 4 een complete oplossing voor moderne professionals. De Lenovo ThinkCentre M90a Pro Gen 4 is nu beschikbaar in geselecteerde markten.Bronnen: Lenovo

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?