Lenovo introduceert twee nieuwe tablets


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lenovo

Lenovo introduceert twee nieuwe toevoegingen aan hun assortiment consumententablets met Android: de Lenovo Tab P12 en Lenovo Tab M10 5G, ontworpen voor meer veelzijdigheid en verbeterde persoonlijke tijd. Deze apparaten combineren entertainment, leerhulpmiddelen en mobiliteit en zijn ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van moderne consumenten, waar het leven hen ook brengt.

De Lenovo Tab P12 is ideaal voor studenten in het voortgezet onderwijs en op de universiteit, dankzij de combinatie van leer- en speelmogelijkheden. Het heeft een groot 12,7-inch 3K-display voor video’s en webbrowsing, een JBL-luidsprekersysteem en Dolby Atmos voor een rijkere, multidimensionale audiobeleving. De batterij ondersteunt langdurig gebruik voor leren en plezier maken. De Tab P12 werkt goed samen met de nieuwe Lenovo Tab Pen Plus en een ThinkPad-geïnspireerd toetsenbord voor slimmere leerervaringen. Het display kan worden gesplitst voor multitasking, bijvoorbeeld voor notities tijdens een online les of het bekijken van een document. De leesmodus en oogverzorgingsfunctie ondersteunen langdurige, meeslepende studie sessies. De ultra-brede 13MP-camera aan de voorkant is perfect voor video-oproepen en online lessen, terwijl het dunne en lichte ontwerp het ideaal maakt om mee te nemen op de campus.

De Lenovo Tab M10 5G is speciaal ontworpen voor gebruikers die altijd verbonden willen zijn zonder zich zorgen te maken over Wi-Fi-stabiliteit. Met 5G-connectiviteit kunnen gebruikers genieten van video’s, videogesprekken, snelle downloads en zelfs cloudgaming, waar ze ook zijn. Het tablet heeft een 10,61-inch 2K-display met 90 Hz verversingssnelheid voor lag-vrije video-oproepen en streaming onderweg. Met een batterijduur van maximaal 12 uur video afspelen en een IP52-rating voor stof- en waterbestendigheid, is dit tablet ideaal voor gebruik buitenshuis.

Beide modellen zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse en veranderende behoeften van moderne tabletgebruikers. De Lenovo Tab P12 begint bij €399 met de Lenovo Tab Pen Plus en €499 met inbegrip van het toetsenbord. Beide modellen worden vanaf juli 2023 in geselecteerde markten verwacht. De Lenovo Tab M10 5G begint bij €399 en wordt vanaf augustus 2023 verwacht in geselecteerde markten.Bronnen: Lenovo

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?