Lenovo kondigt de ThinkPad X1 Fold aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lenovo

Lenovo heeft de wereldwijde beschikbaarheid aangekondigd van de ThinkPad X1 Fold, een opvouwbare laptop met een groot 16,3-inch OLED-display. Deze innovatieve laptop biedt volledige pc-prestaties en behoudt tegelijkertijd de draagbaarheid van een opvouwbaar apparaat. De ThinkPad X1 Fold werd aangekondigd in september 2022 en heeft uitgebreide gebruikerstests ondergaan om de algehele gebruikerservaring te verbeteren, met verbeteringen aan audio- en videofuncties, moduswisseling en TrackPoint-gebruik. De laptop maakt gebruik van AI-ondersteunde Visual Sensing-technologie van Intel voor menselijke aanwezigheidsdetectie en automatische vergrendeling voor extra beveiliging en batterijbeheer.

De ThinkPad X1 Fold heeft een indrukwekkend 16,3-inch OLED-scherm met een resolutie van 2560×2024 en biedt tot 32 GB LPDDR5 RAM en maximaal 1 TB SSD-opslag. Het wordt aangedreven door een Intel-processor die het energieverbruik dynamisch aanpast en wordt geleverd met Windows 11. Dankzij Wi-Fi 6E en optionele 5G-connectiviteit is de X1 Fold een krachtige en veelzijdige draagbare laptop die zowel op het werk als thuis kan worden gebruikt.

De laptop is nu beschikbaar via Lenovo’s website en bij geselecteerde resellers, met een prijs vanaf $2.499 USD.Bronnen: Lenovo

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?