Lenovo lanceert nieuwe laptops


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lenovo

Lenovo heeft een reeks IdeaPad Chromebook Plus-laptops onthuld, die geavanceerde hardware combineert met door AI aangedreven tools voor verbeterde productiviteit, creativiteit en gebruiksgemak.

Deze nieuwe lijn voortzetting van Lenovo’s traditie van het bieden van een optimale balans tussen waarde en prestaties, met de mogelijkheid om overal te werken en betrouwbaarheid voor gemoedsrust. De laptops zijn voorzien van exclusieve tools en premium diensten, waaronder File Sync voor offline toegang tot Google Drive-bestanden, een 1080p-webcam met AI-ondersteunde videoconferentietools voor heldere videovergaderingen, en de AI-aangedreven Google Photos Magic Eraser om ongewenste elementen uit foto’s te verwijderen.

De Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus (16″, 7) is ontworpen voor gamers en biedt AI-ondersteunde videobeltools, een verversingssnelheid van 120 Hz en RGB-achtergrondverlichting voor een optimale game-ervaring.

Voor gebruikers die onderweg zijn en prestaties eisen, biedt de Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus (14″, 7) de veelzijdigheid van een 2-in-1 convertible, inclusief geïntegreerde Adobe Firefly generatieve AI voor contentbewerking.

De Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus (14″, 8) is een lichte en duurzame optie die geschikt is voor dagelijkse taken en gecertificeerd is om te weerstaan aan morsen en vallen.

De prijzen beginnen bij $549,99 voor de Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus en $499,99 voor de IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus in Noord-Amerika. De Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus is niet beschikbaar in Noord-Amerika en begint bij 599 euro in de EMEA-regio. Alle laptops worden geleverd met een gratis Photoshop-web en Adobe Express Premium-plan voor 3 maanden.Bronnen: Lenovo

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?