Lenovo toont Legion Y25G-30 gamingmonitor met 360Hz refresh rate


Lenovo heeft de Legion Y25G-30 aangekondigd, een 24,5″ gamingmonitor met een refresh rate tot 360Hz en NVIDIA G-Sync compatibiliteit. Deze monitor beschikt over een 24,5″ IPS-display met een Full-HD resolutie van 1920×1080 pixels. De helderheid betreft maximaal 400 nits, de responstijd 1ms GTG en het display behaald 99% van het sRGB-kleurenspectrum.

De meegeleverde monitorstandaard kan zowel gekanteld, gedraaid als in hoogte versteld worden. Daarbij zijn er qua I/O’s 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, audio, 3x USB Type-A 3.2, 1x USB Type-B en 1x USB Type-C beschikbaar. Aan de binnenkant zijn twee 3W-speakers ingebouwd, zodat deze iets van geluid kan maken. Verder heeft de monitor RGB-elementen ingebouwd.

Lenovo geeft aan dat de Legion Y25G-30 vanaf oktober dit jaar verkrijgbaar zal komen in de Verenigde Staten voor $699. Wanneer deze monitor naar Europa gaat komen en voor welke prijs is nog niet bekend gemaakt.Bronnen: Lenovo

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.