“Lenovo’s 2022 line-up laptops gelekt”


Een paar dagen voor CES 2022 zijn foto’s verschenen van Lenovo’s nieuwe line-up laptops. Oorspronkelijk zou het merk deze laptops pas tijdens het evenement voor het eerst onthullen, al is het tegenwoordig vrijwel gebruikelijk dat de meeste lanceringen vóór CES al gelekt worden. Zo ook deze laptops, waar we kort even doorheen gaan.

Als eerst de ThinkBook serie. Lenovo zal komend jaar nieuwe modellen uitbrengen van de ThinkBook 13x, 14 en 16. Deze laptops, aangestuurd door Intel processors, zijn relatief eenvoudige modellen en beschikken daarbij over een aanknop met vingerscanner ingebouwd, Windows Hello-compatible camera’s en USB Type-C poorten.

Op naar de zakelijke modellen: de ThinkPad X1-serie. Deze zal uitgebreid worden met een nieuwe ThinkPadx X1 Carbon, X1 Nano en X1 Yoga. Speciaal aan deze laptops zijn de Windows Hello-compatible camera en de HDMI-aansluiting.

Naast de ThinkPad Yoga komen er ook normale Yoga modellen in het nieuwe assortiment. Deze lijn wordt uitgebreid met een nieuwe Yoga 6, 7i en 9i.

Als laatste de Legion 5-gamingmodellen. Deze laptops, speciaal voor het draaien van games, zullen verkrijgbaar komen als Legion 5 15 en Legion 5 Pro 16.

Bekend is dat Lenovo tijdens CES 2022 de laptops officieel zal onthullen. Specifieke prijzen en configuraties zijn nog niet bekend. Daarbij is het ook nog niet te bepalen welke modellen allemaal wel of niet naar Europa zullen komen.Bronnen: mspoweruser

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments