“Lenovo’s ThinkPad X1 Nano zal minstens €1900 kosten”


Prijzen van Lenovo’s nieuwe ThinkPad X1 Nano-laptop zijn verschenen. Deze eerder aangekondigde laptop zal minstens 1900 euro kosten en wordt verwacht binnenkort leverbaar te zijn.

Eerder dit jaar heeft Lenovo de ThinkPad X1 Nano aangekondigd, een 13-inch laaggewicht laptop met 11e generatie Intel Core-processor en een 2K-mat IPS display. Op de Duitse webshops Campuspoint zijn nu ook prijzen en configuraties verschenen.


Zo zal het goedkoopste model van €1899 beschikken over een Core i5-1130G7 processor met 16GB werkgeheugen en 512GB NVMe-SSD, voor €2029 is deze ook voorzien van 4G/LTE. De duurdere variant met Core i7-1160G7 beschikt over 1TB NVMe-SSD en zal €2149 gaan kosten, voor €2249 is deze ook voorzien van 4G/LTE.


Hoewel het op de Duitse webshop wel mogelijk is om een pre-order te plaatsen, wordt daarbij geen leverdatum aangegeven. Waarschijnlijk zal de laptop dit jaar nog verkrijgbaar komen, en anders in het begin van het komende jaar.Bronnen: Campuspoint (via Notebookcheck)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.