Lexar introduceert de ARMOR 700 Portable SSD


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lexar

Lexar heeft de ARMOR 700 Portable SSD geïntroduceerd, een nieuwe toevoeging aan hun assortiment draagbare SSD’s. Deze SSD is ontworpen voor snelheid en duurzaamheid, waardoor het ideaal is voor professionals zoals fotografen, videografen, contentmakers en gamers. Met lees/schrijfsnelheden tot 2000 MB/s biedt het indrukwekkende prestaties, terwijl het slimme ontwerp ervoor zorgt dat de temperatuur laag blijft, zelfs bij intensief gebruik. De schijf heeft een IP66-classificatie voor stof- en waterbestendigheid en kan valpartijen tot 3 meter weerstaan.

De ARMOR 700 Portable SSD is zeer compatibel en werkt met PC, Mac, tablets, iPads, Android, iPhone 15-serie, Xbox X|S, PS4 en PS5. Het bevat ook Lexar DataShield, een geavanceerde beveiligingsoplossing met 256-bits AES-encryptie om bestanden te beschermen. USB Type-C en USB Type-A kabels worden meegeleverd voor gebruiksgemak.

Joey Lopez, Directeur Marketing, benadrukt dat de ARMOR 700 Portable SSD uitzonderlijke duurzaamheid biedt en voldoet aan de hoge verwachtingen van Lexar-klanten op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid.

Beschikbaar in 1 TB en 2 TB varianten voor respectievelijk $149.99 en $254.99, met een verwachte 4 TB versie in Q3 2024. De ARMOR 700 Portable SSD belooft een robuuste oplossing te zijn voor zowel professioneel gebruik als dagelijkse avonturen, met zijn stevige constructie en geavanceerde prestaties.Bronnen: Lexar

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?