Lexar kondigt drie nieuwe producten toe aan zijn assortiment


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lexar

Lexar kondigt drie nieuwe toevoegingen aan aan zijn gaming-productlijn. De nieuwe producten omvatten de Lexar NM790 M.2 2280 PCIe Gen 4×4 NVMe SSD, Lexar ARES DDR5 Desktop Memory in 6400MT/s en Lexar ARES RGB DDR4 Desktop Memory in 3600MT/s.

De NM790 M.2 NVMe SSD is ideaal voor gamers en contentmakers, met indrukwekkende snelheden tot 7400 MB/s lezen en 6500 MB/s schrijven dankzij PCIe Gen 4-technologie met HMB 3.0 en Dynamic SLC Cache. De SSD is geschikt voor zowel gaming als creatieve toepassingen.

Het Lexar ARES DDR5 Desktop Memory biedt hardcore gamers de kracht van next-gen DDR5-geheugen met een aluminium heat spreader voor koeling en prestaties. Het Lexar ARES RGB DDR4 Desktop Memory biedt gamers RGB-verlichtingsopties, met een aluminium heat spreader en wing-ontwerp voor optimale warmteafvoer.

Beide RGB-geheugenmodules worden geleverd met Lexar RGB Sync-software, waarmee gebruikers hun verlichtingseffecten kunnen aanpassen en synchroniseren op kleur, intensiteit en snelheid.

De Lexar NM790 SSD is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, de Lexar ARES DDR5-geheugen wordt geleverd in een kit van 32 GB (16 GB x 2) en het Lexar ARES DDR4-geheugen beschikbaar is in zowel 16 GB (8 GB x 2) als 32 GB (16 GB x 2) kits.Bronnen: Lexar

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?