LEXAR kondigt nieuwe RAM modules aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van LEXAR

Lexar heeft de introductie van hun nieuwe THOR OC DDR5 Desktop Memory aangekondigd.

Dit geheugen is volledig opnieuw ontworpen en eert de mythische hamer van Thor. Het beschikt over een duurzame, massieve aluminium heatsink die uitblinkt in het afvoeren van warmte, wat cruciaal is bij overklokken. Het Lexar THOR OC DDR5-geheugen kan snelheden tot 6000MT/s bereiken, met een lage timing van CL32, wat een next-gen prestatie-ervaring belooft. Bovendien heeft het een laag profiel, waardoor het ideaal is voor compacte pc-configuraties. Het geheugen ondersteunt Intel XMP 3.0 en AMD EXPO overklokken en is compatibel met de meeste DDR5-moederborden. Een on-die Error Correction Code (ECC) verbetert de stabiliteit en betrouwbaarheid, terwijl de on-board Power Management IC (PMIC) de energie-efficiëntie verhoogt.

Daarnaast biedt Lexar ook de THOR OC DDR4 Desktop Memory, ontworpen voor pc-enthousiastelingen en gamers. Dit geheugen bereikt snelheden tot 3200MT/s met een timing van CL16 en heeft een aluminium heatspreader met een opvallend vleugelontwerp. Beide geheugenopties worden geleverd met levenslange beperkte garantie en zijn verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen. Het THOR OC DDR5-geheugen is beschikbaar in een 32 GB Kit (2 x 16 GB), terwijl het DDR4-geheugen beschikbaar is in 16 GB (2 x 8 GB) en 32 GB (2 x 16 GB) modules. Dit nieuwe geheugenassortiment biedt verbeterde prestaties, koeling en betrouwbaarheid voor pc-gebruikers.Bronnen: LEXAR

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?