Lexar kondigt twee nieuwe gaming hardware producten aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lexar

Lexar, heeft twee nieuwe gamingproducten aangekondigd: de ARES RGB DDR5 7200 Desktop Memory en de PLAY 2230 PCIe 4.0 SSD. De ARES RGB DDR5 7200 biedt hardcore gamers en pc-enthousiastelingen superieure prestaties met next-gen DDR5 en een hoogwaardige aluminium heat spreader voor koeling. Het beschikt ook over Lexar RGB Sync voor aanpasbare verlichtingseffecten. De PLAY 2230 PCIe 4.0 SSD is ideaal voor handheld gaming-consoles en M.2-laptops, met indrukwekkende lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 5200 MB/s en 4700 MB/s. De SLC dynamic cache zorgt voor snelle laadtijden en downloads, en het lage stroomverbruik verlengt de batterijduur.

De ARES RGB DDR5 is compatibel met de meeste moederborden, ondersteunt Intel XMP 3.0 en AMD EXPO, en is beschikbaar in een 32 GB kit voor $139,99. De PLAY 2230 PCIe 4.0 SSD is compatibel met Steam Deck, ASUS ROG Ally en M.2 2230-laptops, en wordt geleverd in een 1 TB capaciteit voor $109,99.Bronnen: Lexar

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?