Lexar lanceert twee nieuwe geheugenkaarten


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lexar

Lexar heeft twee nieuwe toevoegingen aan hun professionele geheugenkaartassortiment aangekondigd: de Professional CFexpress Type A Card SILVER Series en de Professional GOLD microSDXC UHS-II Card. De CFexpress Type A Card biedt maximale lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 800 MB/s en 700 MB/s, waardoor het ideaal is voor naadloze 8K-video en burst-mode fotografie. Het is compatibel met Sony Alpha- en Sony FX-camera’s en wordt geleverd met een 10-jarige garantie. De Professional GOLD microSDXC UHS-II Card is veelzijdig en geschikt voor drone-opnames en UHS-II draagbare gamingapparaten, met leessnelheden tot 280 MB/s en schrijfsnelheden tot 180 MB/s.

De CFexpress Type A Card SILVER Series is beschikbaar voor $189.99 (160 GB) en $379.99 (320 GB), terwijl de Professional GOLD microSDXC UHS-II Cards verkrijgbaar zijn voor $39.99 (128 GB) en $74.99 (256 GB). Beide kaarten zijn nu beschikbaar en beloven een versnelde workflow voor professionals.Bronnen: Lexar

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?