LG introduceert de nieuwe LG gram SuperSlim 2024 laptop in een witte kleur


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van LG

LG Electronics introduceert de nieuwe LG gram SuperSlim 2024 (15Z90ST-G.AAW4U1) in een frisse witte kleur. Dit model valt op door een opgewaardeerde processor en een slank profiel, en is nu verkrijgbaar voor $799, wat een besparing van $600 betekent ten opzichte van de oorspronkelijke prijs van $1399. Het 15,6-inch model is ontworpen met ultra-draagbaarheid in gedachten en meet slechts 0,49 inch en weegt 2,18 pond.

De LG gram SuperSlim wordt aangedreven door Intel Evo Edition met Intel Core Ultra 5 125H-processors, wat zorgt voor verbeterde prestaties op het gebied van productiviteit, contentcreatie en entertainment. Dankzij de geïntegreerde AI Boost is de laptop sneller dan eerdere generaties CPU-only systemen. De Intel Core Ultra-processors beschikken over een gespecialiseerde AI-verwerkingsunit en bieden soepele graphics en energie-efficiëntie voor een langere batterijduur.

Het apparaat is uitgerust met Intel Arc-graphics en heeft een 15,6-inch Full HD OLED-display dat tot 100 procent van het DCI-P3 kleurbereik dekt en VESA DisplayHDR True Black biedt. Dit zorgt voor uitzonderlijke beeldresolutie met levensechte details en diepe zwarttinten.

De ultralichte LG gram SuperSlim, die is ontworpen voor mensen die veel onderweg zijn, heeft zeven tests voor militaire duurzaamheid doorstaan. De LG gram Link-app biedt eenvoudige integratie met maximaal 10 apparaten, zowel Android als iOS, voor makkelijk delen van bestanden, gezamenlijke schermweergave en realtime communicatie. De laptop beschikt ook over een opnieuw ontworpen compacte stroomadapter en meerdere poorten, waaronder drie USB Type-C-poorten (waarvan twee Thunderbolt 4-compatibel) en een 4-polige koptelefoonaansluiting voor verhoogde efficiëntie en productiviteit.Bronnen: LG

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?