LG introduceert nieuwe laptops met de Intel Core Ultra processoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van LG

LG introduceert zijn LG gram-serie met de LG gram Pro en andere modellen. De LG gram Pro-laptops (16Z90SP en 17Z90SP) combineren kracht en draagbaarheid met een Intel Core Ultra-processor, NVMe PCIe 4.0 SSD en NVIDIA GeForce RTX 3050 grafische kaart. Deze modellen hebben een dubbel koelsysteem voor optimale prestaties bij veeleisende taken. De LG gram Link-app vergemakkelijkt bestandsdeling, foto-overdrachten en schermweergave tussen LG gram, Android en iOS apparaten.

De LG gram Pro 2-in-1 (16T90SP) heeft een CES 2024 Innovation Award gewonnen en staat vermeld in het GUINNESS WORLD RECORDS als de lichtste 16-inch 2-in-1-laptop. Met een WQXGA+ resolutie OLED-display, een slank ontwerp van 12,4 mm en een gewicht van 1.399 gram biedt het veelzijdigheid en mobiliteit.

Verder introduceert LG nieuwe modellen (17Z90S, 16Z90S, 15Z90S, en 14Z90S) met Intel Core Ultra-processors, NVMe PCIe 4.0 SSD’s en heldere IPS-panelen voor lange batterijduur en draagbaarheid. De LG gram 17 en gram 16 hebben WQXGA-resoluties voor werk en multimedia, terwijl de kleinere 15- en 14-inch modellen een handige gebruikerservaring bieden. Alle 2024 LG gram-modellen zijn uitgerust met een ingebouwde Full-HD webcam, software zoals LG Glance voor beveiliging en privacy, en de LG gram Link-app voor naadloze connectiviteit.Bronnen: LG

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?