LG kondigt Smartmonitoren aan op CES 2024


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van LG

LG onthult op CES 2024 de nieuwe ‘LG MyView’-smartmonitors, ontworpen voor productiviteit en entertainment. Elke monitor, inclusief het bekroonde webOS-platform, biedt gebruikersvriendelijke functies en connectiviteit. De LG MyView-branding debuteert in 2024 en belichaamt de gepersonaliseerde ervaring van de premium smartmonitors. De monitors, waaronder de CES Innovation Award-winnende 32SR85U, hebben LG IPS 4K-displays voor indrukwekkende beeldkwaliteit en zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

De 31,5-inch, 4K IPS-panelen van de nieuwe LG MyView-displays (32SR85U, 32SR83U en 32SR70U) stellen nieuwe normen voor beeldkwaliteit in de smartmonitorklasse. Met een slank ontwerp en vrijwel randloos aan drie zijden optimaliseren ze de kijkervaring en besparen ruimte. De 32SR85U en 32SR83U hebben een verstelbare standaard, terwijl de 32SR70U een laag profiel heeft. De 32SR85U is erkend met een CES 2024 Innovation Award, een 2023 Red Dot Design Award en een 2023 iF Design Award.

Met webOS 23 bieden de LG MyView-monitors ondersteuning voor remote work en home entertainment, met toegang tot populaire streamingdiensten, productiviteitsprogramma’s en draadloze schermspiegeling via AirPlay 2 en Miracast. Ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth bieden connectiviteit. De 32SR85U kan worden gekoppeld aan een afneembare Full-HD webcam voor videoconferenties.Bronnen: LG

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?