LG kondigt twee nieuwe gaming monitoren aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van LG

LG Electronics heeft de prijs en beschikbaarheid aangekondigd van twee nieuwe toevoegingen aan de LG UltraGear gaming monitorlijn: de 45-inch LG UltraGear GR75DC en de 45-inch LG UltraGear GR65DC. De LG UltraGear GR65DC is nu beschikbaar voor $799,99 op LG.com en bij door LG geautoriseerde retailers. Voor een beperkte tijd kunnen klanten de LG UltraGear GR75DC voor $899,99 voorbestellen op LG.com en krijgen ze een gratis UltraGear GP9 gaming speaker ter waarde van $399, samen met versnelde verzending.

Deze nieuwe modellen hebben een 45-inch 32:9 Ultrawide Dual QHD-scherm, wat overeenkomt met twee 24-inch 16:9 QHD-schermen op één monitor. Ze zijn ontworpen voor multitasking en ondersteunen functies zoals PBP (beeld bij beeld) en PIP (beeld in beeld), waardoor gebruikers consolegames kunnen spelen terwijl ze tegelijkertijd content kunnen streamen op het ultrabrede scherm.

Beide modellen hebben gebogen QHD-schermen met een resolutie van 5120 x 1440, ondersteunen een vernieuwingsfrequentie van maximaal 200 Hz en hebben een responstijd van 1 ms (GtG) voor vloeiende gaming. De UltraGear GR75DC biedt USB Type-C, DP1.4 en HDMI 2.1 voor brede compatibiliteit, terwijl de UltraGear GR65DC geen USB Type-C-poort heeft.

Beide modellen bieden een uitstekende kleurweergave met ondersteuning tot 95% van het DCI-P3 kleurengamma en zijn gecertificeerd met AMD FreeSync Premium Pro, waardoor ze ideaal zijn voor gamers die een hoogwaardige game-ervaring zoeken. Bovendien zijn ze uitgerust met een 4-Pole koptelefoonuitgang met DTS HP:X voor verbeterd geluid.Bronnen: LG

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?