LG Ultragear 38GN950-B Review


Het duurde ongeveer een jaar voordat ze eruit was welke het moest worden, maar het is zo ver: Nada heeft de gewenste monitor upgrade gevonden: de LG Ultragear 38GN950-B, een ultrawide met een extra hoge resolutie én een extra hoge refreshrate wat zowel editten als gamen ultiem zou moeten maken. Is het wat? Dat vertelt ze je in deze video.

Van deze video is momenteel geen Nederlandse samenvatting. Heb je vragen of is iets onduidelijk? Laat je vraag dan horen via Discord of Twitter (links hieronder), of via een reactie.

Vragen over de producten die we bespreken? Aankoopadvies nodig of gewoon gezellig chatten met ons? Je vindt ons op:
Onze Discord server voor chat en tech talk (gratis en geen installatie noodzakelijk).
Techtesters YouTube
Techtesters op Instagram
Foritain op Twitter (auteur, test-chef)
Nadalina op Twitter (baas, foto-heldin)Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
1 Reactie
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
BartDG
BartDG
1 jaar geleden

Top review, bedankt!
Vraagje echter : Voor mij is het belangrijk dat mijn monitor niet boven de 44 cm hoogte komt omdat hij anders over de halfhoge muur van mijn bureau piept. Muurtje staat in de woonkamer, om de “pc hoek” af te schermen van de rest van de kamer. Als het scherm er bovenuit steekt is die wél zichtbaar en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Daarom, mag ik vragen of je het zou zien zitten om je scherm eens in zijn laagste stand te duwen en dan de totale hoogte met voet eens te willen opmeten aub?

Hartelijk dank!