“LG’s nieuwe UltraWide Ergo-monitor komt met bureaubeugel”


LG brengt binnenkort de 38WQ88C uit, een UltraWide monitor met een 37,5″ QHD+ 3840 x 1600 pixel paneel. Speciaal aan de monitor is dat deze standaard met een ergonomische steun geleverd worden, welke kan kantelen en draaien in verschillende richtingen. Daarbij is de steun 13cm in hoogte verstelbaar.

Het beeldscherm beschikt over een 2300R curve, waardoor deze beter in het zichtveld zou moeten passen. De standaard helderheid is 300 nits en de refresh rate is 60Hz, welke tot 75Hz opgeschroefd kan worden met AMD FreeSync. Qua kleuren behaald het display 99% van het sRGB- en 95% van het DCI-P3-kleurenspectrum, daarbij is deze HDR10-gecertificeerd.

Intern heeft de 38WQ88C twee 10W speakers, twee keer HDMI 2.0, eenmalig DisplayPort 1., twee USB 3.0 Type A en een USB Type-C met vermogen tot 90W. Een prijs of precieze beschikbaarheid is nog niet bekendgemaakt.Bronnen: DisplaySpecifications

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.