Lian Li brengt nieuwe waterkoeling uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lian Li

LIAN LI Industrial Co. Ltd. brengt de GALAHAD II TRINITY-serie uit, een nieuwe generatie AIO-koeling. Deze serie bevat drie modellen: GALAHAD II TRINITY, GALAHAD II TRINITY SL-INF en GALAHAD II TRINITY PERFORMANCE. De TRINITY-serie biedt personalisatiemogelijkheden met drie verwisselbare doppen voor het pompblok en 45-graden draaibare fittingen bij de radiator om de buisoriëntatie te vergemakkelijken.

De GALAHAD II TRINITY is verkrijgbaar in 240 en 360 formaten en wordt geleverd met voorgeïnstalleerde RGB-ventilatoren met naadloze kabelinterconnectiviteit. De GALAHAD II TRINITY SL-INF is beschikbaar in 240 en 360 formaten en wordt geleverd met voorgeïnstalleerde UNI FAN SL INFINITY-ventilatoren en een controller. De GALAHAD PERFORMANCE is alleen verkrijgbaar in het 360-formaat en is uitgerust met 28 mm dikke high-performance LCP-ventilatoren met naadloze kabelinterconnectiviteit, een 32 mm dikke radiator met dubbelgolvend vinvormig ontwerp en een 4200 RPM-pomp.

De GALAHAD II TRINITY-serie biedt verschillende kleuropties en heeft ARGB PWM-ventilatoren die met een enkele korte kabel kunnen worden doorgelust binnen het ventilatorframe. De radiator is 27 mm dik en kan worden aangesloten op het moederbord via standaard PWM- en ARGB-kabels of direct op het AIO-pompblok voor synchronisatie via L-Connect 3.

Het pompblok is opnieuw ontworpen voor betere prestaties met een grotere tussenruimte tussen de geveegde vinnen van de koperen koudeplaat, waardoor ophoping van vuil wordt voorkomen. De pompwaaier is vergroot voor een sterkere waterstroom en kan rechtstreeks worden aangestuurd via L-Connect 3.

Gebruikers kunnen de pompkap personaliseren met drie meegeleverde verwisselbare doppen, elk met verschillende verlichtingseffecten die worden aangestuurd via L-Connect 3.

De GALAHAD II TRINITY-serie is ontworpen voor eenvoudige installatie en aanpassing, met 45-graden draaibare fittingen voor gemakkelijke buisoriëntatie en een thermische pasta control film en spatel voor optimale toepassing van de pasta.

Pre-orders voor de GALAHAD II TRINITY-serie beginnen op 13 juli 2023.Bronnen: Lian Li, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?