Lian Li brengt RGB voedingskabels uit


Recent heeft Lian Li een vernieuwde versie van de Strimer voedingskabels uitgebracht. Deze nieuwe versie, de RGB Strimer Plus, zal binnenkort verkrijgbaar komen.

Deze nieuwe variant van de Strimer voedingskabels betreffen verlengstukken met verschillende aansluitingen, zo krijgt de 3x 8-pin 18 verschillende RGB-modussen en totaal 162 leds, waar de 24-pin 120 leds heeft en de 8-pin 108 stuks. Lian Li levert standaard een RGB controller mee welke eventueel aangesloten kan worden op de interne 3-pin aRGB headers, zonder deze aansluiting is deze te bedienen via het viertal knoppen op de controller.Op de Amerikaanse webshop Newegg zijn de prijzen al gespot, zo kost de 24-pin en 3x 8-pin $49,99 en de enkel 8-pin $29,99. Welke Europese beschikbaarheid en prijzen hierbij zullen horen is nog niet bekend gemaakt.Bronnen: Lian Li

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.