Lian Li heeft de Uni Fan SL120 V2 RGB aangekondigd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lian Li

Lian Li, heeft de Uni Fan SL120 V2 RGB aangekondigd. De Lian Li Uni Fan SL120 V2 RGB is een geavanceerde ventilator met omgekeerde bladen die verbeterde prestaties en esthetiek biedt. Het ventilatorframe is 28 mm dik en levert 10% betere prestaties met een luchtstroom van 65,4 CFM en luchtdruk van 2,19 mmH2O voor effectieve koeling. Gemaakt van polycarbonaat, PBT-plastic en aluminium kan deze ventilator snelheden tot 2000RPM bereiken, terwijl hij dankzij hydraulische lagers en rubberen pads slechts 32 dB(A) geluid produceert.

Het innovatieve daisychain-ontwerp maakt het mogelijk om tot zes ventilatoren te verbinden en te bedienen via een enkele moederbordheader, waardoor kabelwarboel wordt geminimaliseerd. Lian Li’s L-Connect 3-software biedt controle over prestaties en RGB-verlichting, met verschillende modi voor stille, gebalanceerde en hoge snelheid, evenals een nul RPM-modus voor inactiviteit. De software kan ook andere systeemcomponenten zoals CPU-temperaturen, geheugenverbruik en opslagcapaciteit bewaken.

De SL V2 Reverse heeft een omgekeerd luchtstroomontwerp en biedt indrukwekkende RGB-verlichting, zelfs als inlaatventilator. Verbeteringen zijn aangebracht in de ventilatorlay-out en zijdiffusors voor een naadloze esthetiek. Met de L-Connect 3-software kunt u zowel de ventilatorbladen als het frame afzonderlijk regelen voor verlichtingseffecten. Kortom, de Lian Li Uni Fan SL120 V2 Reverse is een krachtige, stille en veelzijdige optie voor pc-koeling en verlichting.Bronnen: Lian Li

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?