TITlE


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van LIAN LI

LIAN LI heeft de nieuwe EDGE-serie voedingen geïntroduceerd, ontworpen voor verticale installatie in dual-chamber pc-behuizingen. Deze hoogwaardige, volledig modulaire voedingen hebben een uniek T-vormig ontwerp voor eenvoudig kabelbeheer en een ingebouwde USB-uitbreidingshub voor RGB-apparaten, ventilatoren en controllers. Dit ontwerp vermindert de draden naar het moederbord, waardoor de installatie eenvoudiger wordt. De voedingen hebben een geëtst maasontwerp met 66,9% porositeit en een 120 mm ventilator voor optimale warmteafvoer.

De EDGE-serie maakt gebruik van industriële EPCOS- en Japanse condensatoren, die bestand zijn tegen temperatuurschommelingen en trillingen, wat resulteert in verhoogde duurzaamheid en levensduur. De voedingen hebben certificeringen van 80 Plus Platinum, Cybenetics Platinum en PPLP Platinum, wat top efficiëntie en prestaties garandeert. Ze bevatten ook beveiligingen zoals OCP, OVP, OTP, OPP, SCP en UVP en worden ondersteund door een garantie van 10 jaar.

Daarnaast biedt de EDGE-serie hoogwaardige gevlochten gesleevede kabels voor verschillende connectors, inclusief de 12VHPWR-kabels met dubbelkleurige behuizing voor correcte aansluiting. Het ontwerp van de kabels zorgt voor duurzaamheid en veiligheid dankzij dikkere, sterkere terminals en een robuust soldeerproces. SATA-stroomkabels, zoals de Y-Type en 300 mm Close-Type met 15 mm tussenruimte, maken het gemakkelijk om meerdere apparaten aan te sluiten met minimale kabelrommel.

De LIAN LI EDGE voedingen zijn beschikbaar vanaf 5 juli 2024, behalve de 850 W-modellen, die later worden uitgebracht. De prijzen variëren van $189,99 tot $239,99, afhankelijk van het model en de kleur.Bronnen: LIAN LI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?