LIAN LI introduceert de O11D EVO RGB Behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van LIAN LI

LIAN LI, introduceert de O11D EVO RGB, een uitbreiding van de O11-serie behuizingen en accessoires. De behuizing biedt verbluffende verlichtingspersonalisatie met twee ingebouwde L-vormige RGB-strips op de boven- en onderpanelen. Inspiratie uit community feedback resulteerde in verbeteringen zoals een flexibel moederbord dat op twee posities kan worden aangepast, ondersteuning voor maximaal 420 mm radiator aan de bovenkant en een herontworpen tweede kamer voor meer ruimte en modulariteit in kabelbeheer. Beschikbaar in zwart en wit, de O11D EVO RGB heeft een adviesprijs van respectievelijk $159,99 en $169,99.

De behuizing biedt twee installatiemodi voor moederborden, waardoor gebruikers kunnen kiezen voor royale ruimte onderaan voor radiatoren en ventilatoren (max. hoogte 45,3 mm) in de hoge modus, of extra klaring aan de bovenkant (83,2 mm) in de lage modus. Flexibiliteit in de secundaire kamer wordt geboden door een magnetische kabelbeheerstang, een uitstekende PSU-montagebeugel met 15 mm extra ruimte, en verwijderbare modulaire schijfkooien. De behuizing ondersteunt diverse ventilatorconfiguraties en biedt uitgebreide kabelbeheeropties met een dubbele kabelclip en klittenbandriemen.

De O11D EVO RGB maakt een eenvoudige overgang van rechts- naar linksgeoriënteerde behuizing mogelijk en is compatibel met bestaande verticale en rechtopstaande GPU-kits. Een vernieuwde frontpaneel mesh-kit met ondersteuning voor 120 mm, 140 mm en 160 mm ventilatoren is beschikbaar. Verkrijgbaar vanaf 21 december 2023, biedt de behuizing functionaliteit, flexibiliteit en een strak ontwerp voor pc-enthousiastelingen, met prijzen van $159,99 en $169,99 voor de zwarte en witte varianten.Bronnen: LIAN LI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?