LIAN LI introduceert de stijlvolle en veelzijdige Vector V100 mid-tower case


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van LIAN LI

LIAN LI, kondigt met trots de lancering aan van de Vector V100. Deze nieuwe mid-tower behuizing combineert elegantie en functionaliteit voor pc-bouwers die hun systemen willen laten opvallen. Met een strak ontwerp en moderne uitstraling beschikt de Vector V100 over naadloze glazen panelen aan de voor- en zijkant, waardoor een helder en ongehinderd zicht op de interne componenten ontstaat.

De schuine PSU-afdekplaat aan de voorzijde verbergt een creatief displayplatform, ideaal voor het presenteren van verzamelobjecten of unieke hardware. Daarbovenop zorgt een geïntegreerde, diffuus verlichte LED-strip met 26 adresserbare RGB-lichten voor een levendige en volledig instelbare verlichting, compatibel met alle gangbare moederbordsoftware.

Naast zijn esthetiek blinkt de Vector V100 uit in veelzijdigheid en prestaties. De behuizing ondersteunt back-connect ATX en microATX moederborden, biedt ruimte voor grafische kaarten tot 415 mm en is uitgerust met de GB-001 GPU-anti-sag beugel. Voor koeling is er plaats voor maximaal negen 120 mm ventilatoren en radiatoren tot 360 mm, wat uitstekende thermische prestaties garandeert.

De Vector V100 verschijnt op 5 juni 2025 en is beschikbaar in zwart en wit. De barebone-versie wordt verkocht voor $59,99, terwijl de versie met vier voorgemonteerde ARGB/PWM-ventilatoren verkrijgbaar is voor $74,99. Met zijn combinatie van elegantie, kracht en flexibiliteit richt de Vector V100 zich op pc-bouwers die zowel vorm als functie waarderen.



Bronnen: LIAN LI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?